Det er nå klart for å melde seg på neste års HSG-U sitt rekrutterings opplegg. Dette opplegget er for personer som er født i 2005 og 2006. Roar Hjelmeset vil være den fra Hovden Skigymnas som har hovedansvar for dette opplegget. 3 av samlingene er på Hovden, mens 1 samling vil være sentralt på Sørlandet. Vi er også behjelpelig med transport til og fra samlinger.

De som er født i 2005 får en samling mer enn de som er født i 2006(denne samlingen er på 4 dager). Derfor er også prisen ulik på de ulike fødselskullene.

Ingrid Vadder og Mathias Holbækk var begge med på HSG-U i 2018/19. Nå går begge 1 klasse på Hovden Skugymnas. Begge to vant begge NM sprinten i år. Sesongens eneste NM vinnere i 17 års klassen. De hadde også flere andre gode resultat.

Samlingsopplegg

·         Samling august, 2 overnattinger og 5 økter

·         Samling september. 2 overnattinger og 4 økter

·         Samling oktober, 4 overnattinger og 8 økter kun de som er født i 2005. Denne samlingen er sammen med gymnaset.

·         Samling januar, 2 overnattinger og 4 økter. Dette vil være sammen med rekruttsamling så de som ikke er med på HSG-U, kan melde seg på denne samlingen.


På samlingene blir det servert minimum 3 måltider mat per dag og man må ta med sengeklær selv.

·         For de som er født i 2005 koster opplegget 5300,- kr

·         For de som er født i 2006 koster opplegget 3800,- kr

Dere kan kjøpe klær med HSG-U trykk på, om du ønsker å kjøpe eller hvor mye du ønsker å kjøpe bestemmer du selv.Vi har Trimtex som vår kleslevrandør.

I disse Koronatider er fremtiden vanskelig å spå. Derfor er ikke påmeldingsfristen før 1.juni. Betaling skjer ikke før i august mnd. Derfor er det ingen risiko å melde seg på. Ting kan selvsagt bli avlyst eller utsatt.

Påmeldings frist er 1.juni og dere melder dere på til Roar@hovdenskigymnas.no

Påmeldingsinformasjon må inneholde

·         Navn på deltaker og foresatt

·         Adresse

·         e-post adresse deltaker og foresatt

·         tlf nummer deltaker og foresatt

·         idrettslag

·         Kort om deg selv og hvorfor du ønsker å delta på HSG-U sitt opplegg.


Om det er noe mer du lurer på kan du ta kontakt med Roar Hjelmeset på tlf 95144188