Breddeidrett

Bli med og form din egen skolehverdag på Hovden!


Fra skoleåret 2019/2020 vil Setesdal vgs. avd. Hovden tilby studieretningsfagene breddeidrett 1, 2 og 3. Om du ønsker en spennende, aktiv og innholdsrik skolehverdag på fjellet, er Hovden stedet å være!

I breddeidrett vil vi ha tradisjonelle aktiviteter etter kompetansemålene i faget. I tillegg vil vi også ha en rekke andre aktiviteter, samt tilrettelegge for egen aktivitet.

Faget består av 5 timer pr. uke som utgangspunkt. I noen uker på høsten, vil skolen gjennomføre flere heldagsopplegg i faget med utgangspunkt i temaene. Vi vil i noen tilfeller samkjøre flere fagområder for et best mulig opplegg.

Temaer fra høsten 2019
Jakt og friluft
Vinter og fjell
Leik og spenning

Tilrettelegging for deg!
Skolen er opptatt av at du som elev skal ha en aktivitetsbasert skolehverdag. Vår timeplan innebærer at vi utover de obligatoriske timene vil tilrettelegge for transport til egen aktivitet inntil to dager pr. uke når den ordinære skoledagen er slutt. Dette vil for eksempel foregå i tidsrommet 1330 – 15.30.

Form din egen skolehverdag!
Vi er opptatt av å la deg som elev være med på å forme faget breddeidrett. Hver høst vil du som elev få mulighet til å påvirke hvilke temaer vi skal fokusere på.

Søknad
Husk å søk gjennom Vigo innen 1. mars

Mer informasjon vil komme etter hvert som skoleåret nærmer seg :)