Mot øst...

Vi tok turen mot hovedstaden. Bussen med ivrige utøvere rullet mot den siste samlingen før vinteren forhåpentligvis er over oss. Heming hallen står å venter på oss. Med supertrampoline, airtrack og mange andre turnetrampoliner gir det oss godt grunnlag for trening på triks før vi er tilbake på snøen. 

Etter økt i heming stod Oslo skateboardhall for tur. Flott hall som ligger ikke langt ifra Heming.

Dag 2.

Ny økt i Heming hallen. Etter gode timer med flip,flaps, dubs og trippels hoppet vi bussen og satte kursen mot Hovden igjen. Vegen går forbi Kongsberg, hvor vi hadde ordnet med ishockey i Kongsberghallen. Morro, morro. Etter mange timer på isen, var vi igjen på vei hjem til Hovden. 

 

Hovden. 

Mens HSG var i Hovdestaden hadde snøen ankommet Hovden. 5 cm gjør underverker i vår supre backyard. 

 

Mot vest...

Tidlig på morgen dag tre, rullet igjen bussen til HSG ut av Hovden. Denne gangen var retningen vest. Målet var sjøen og bølgene. Surfing i oktober høres kaldt ut, men godt utstyr gjør at opplevelsen bare er bra. Herlig å holde på i vann og bølger som kun er 10 grader. Etter gode timer med instruksjon fra lokale Surfschool begynte alle å få litt taket på det. Surfing er morsom, spennende og utfordrende. Dette gjør aktiviteten veldig overførbar på mange områder opp mot det vi driver mer på HSG. Mestring og glede er i høyeste grad faktorer som spiller inn og vi kan se tilbake og krysse av for alle disse punktene. Stavanger og Surfschool leverte flotte forhold og bra opplegg. Etter to dager her var vi fornøyde og tok turen hjem til Hovden hvor forhåpentligvis vinteren snart er over oss. 

 

 

I videogalleri finner du edit fra samlingen. :)