Fra 27.september til 2.oktober hadde gymnaset høstens 3 samling. Vi startet samlingen på Hovden også flyttet vi oss til Bø de 3 siste dagene. Vi hadde også på søndag en løpetur sammen med HSG-U som avsluttet samlingen sin denne dagen. Så totalt var vi ca 65 stk som løp innover fjellet.

Det ble en godt gjennomført samling. Mange gode økter og «konkurranser». Mandag gjennomførte vi et veldig flott testløp fra Hegni til Juvet som testløp på beina. Veldig mange som satte ny rekord og mange som løp historisk fort. Vi har laget en adelskalender over de raskeste tidene og på guttesiden er 15 av de 30 beste løperne elever på skolen i dag. Også mange jenter som er inne på listen. Her er linken over «historiens» raskeste løpere.

http://hovdenskigymnas.no/langrenn/testl%C3%B8p

Når vi reiste videre til Bø opplever vi at dette var et flott avbrekk for elevene våre og komme seg vekk fra Hovden. Enda mer sosialt enn hva dem har det på Hovden når de bor på hytte sammen. Nye treningsforhold er også bra. Vi prøvde også en rulleskiløype som ligger mellom Bø og Notodden som var moro. På torsdag hadde vi intervall opp bakkene til Lifjell.  Kun de siste 2 dager var det noe regn. Det ble også gjennomført et lite foredrag rundt kosthold og rutiner rundt måltider. Her delte vi gruppen i to slik at jentene var for seg og guttene for seg.