3 HSG Løpere tatt ut på NSG juniorlandslag

Ingerid Vadder, Johannes Lønnestad Flaaten og Mathias Holbekk skal være en del av Norges Skiforbund sitt juniorlandslag til neste år. Totalt er det tatt ut 12 løpere til laget der alle er født i 2002 og 2003. Der er 6 jenter og 6 gutter på laget og treneren er Monica Kørra. Aldri tidligere er 3 stk fra Hovden tatt ut samtidig på et juniorlandslag. Siden det ikke har vært arrangert nasjonale skirenn denne sesongen så er løperne tatt ut på bakgrunn av fjorårets resultater. Både Ingerid og Mathias ble norske mestere i fjor på sprint. Ingerid vant NC sammenlagt mens Mathias ble nr 2 sammenlagt i NC, begge disse er født i 2003. Johannes ble nr 3 sammenlagt i fjorårets NC i tillegg til at han ble nr 3 på Nordisk juniorlandskamp. Johannes er født i 2002.

At en kan ha 3 løpere på juniorlandslaget er veldig morro for de uttatte løperne men også veldig morro for hele skolen med lærere, elever og trenerer. Avdelingsleder på Langrenn Micke Pålson som ble 50 år 20.mars syns det er greit avslutte den 6 ukers lange feiringen med og overlevere 3 løpere til juniorlandslaget, med et håp om at de fortsetter sin gode utvikling i NSF:) Forøvrig skal både Mathias og Ingerid går 3 klasse på skolen til neste år mens Johannes kommer til å være med på det idrettslige opplegget ved skolen.

 

 

 

Grill1

Ingerid Vadder, Mathias Holbekk og Johannes Flaaten er alle tre en del av Norsges Skiforbund sitt juniorlandslag sesongen 2021-2022. Tuva Lislevand helt til høgre har vært på årets juniorlandslag og kan dermed gi dem gode tips på hvordan man henger med på øktene sammen med norges beste juniorer.