Hovdenrennet 2021 er historie. Hovdensportsklubb med god hjelp av Hovden Skigymnas arrangerte et flott skirenn med ca 230 deltakere. Elevene på gymnaset presterte godt i alle klasser . For alle var dette årets første skirenn. Hanne Sløgedal var den jenta som gikk raskest på 5 km. Hanne går i klassen 19-20 år. Den nest raskeste jenta fra gymnaset var Kine Rye Holmboe som også går i samme klasse som Hanne. Ellers presterte mange godt både i 18 og 17 års klassen.

På herre siden var det Tobias Aarekol som var raskest. Tobias er kun 18 år og var 4 sekund forran vinner i 19-20 års klassa Thomas Linnebo Mollestad. Gutta gikk 10 km. Den nest raskeste fra gymnaset var Mathias Holbekk. Juniorlandslagsløper Holbekk var 5 sekund bak dagens raskeste mann Aarekoll.

Ellers gikk Hovdenløperene Storm Pedersen Haugnes raskest i 17 års klassen mens Niklas Pålson ble nr 2 i 18 års klassen. Generelt var det mange i de yngre klassene som gikk veldig raskt og det er morro at Agder og Rogalnd skikrets har mange talenter på gang.

Resultatliste Hovdenrennet

Neste skirenn for HSG elevene er noe uvist ettersom der er en del nye regler rundt arrangement og korona. Men noen elever har mulighet for konkurranser i sitt nærområde hjemme på juleferie.

Fortsatt God Jul

Tobias Aarekol og Hanne Sløgedal var de raskeste løperne på Hovden rennet. Begge to elever ved Hovden skigymnas