Oppdatert 11.Desember.

Resultatliste Hovdenrennet 2021

Årets Hovdenrenn er over. Om det er noen tilbakemeldinger ønsker vi selvsagt å ta i mot disse. Noen av tilbakemeldingene har vært at det var får lite snø i den langste bakken på 2,5 km løypa. Arrangøren beklager dette om noen har fått ødlagt sine ski. Tilbakemeldingene er at noen ikke har fått noen riper mens andre har fått mye riper:(

Start nummer kommer til og bli pakket i poser og disse må hentes klubbvis. Anbefaler at en ansvarlig person per klubb henter klubbens pose.

Nye regler rundt Korona gjeldene fra torsdag 9.desember. Dette er de viktigste punktene fra Regjeringen som handler om arrangement.

Selv om vi driver utendørs er det imidlertid svært viktig at alle følger grunnleggende smittevernråd:
1) Hvis du er syk eller har luftveissymptomer; Hold deg hjemme og test deg
2) Hold avstand til andre
3) Sørg for å opprettholde god hånd- og hostehygiene

Les mer Skiforbundes koronaveilederen her

Løypa blir stengt i morgen klokka 10:55 . Oppvarmingsløype er en løype som går oppover mot sentrum. En går på baksiden av klubbhuset mot Otrosåsen.

Det er litt lite løyper på Hovden sammenliknet med resten av Agder. Men vi har gjort vårt beste og det er spadet på snø i en bakke slik at vi får litt mer stigning på løypa for de eldste. Flott om alle kan sjekke hva slags løyper som skal brukes på konkurransen.

Løyper med kart trykk på tallet får og se kartet.

1 km  Dette er en løype inne på satdion pluss noen bakker som ofte blir bruikt som vanlig målgang på Hovden.

2 km Dette er den letteste delen av rulleskiløypen. (løypa er vca 2,2 km)

2,5 km Dette er rulleskiløypa pluss den første bratte bakken av rulleskiløypa

3 km Dette er den letteste delene av rulleskiløypa pluss en ekstra sløyfe  før mål. (løypa er ca 2,8 km)

Klasser/Øvelser:   

  8  -  10 år                 1 km  Disse går kun en runde.

 11 – 12 år                  2 km Disse går kun en runde.

12 – 14 år:                  3 km Disse går kun en runde.

15 – 16 år:                 5 km . Disse to klassene  går 2 runder av 2,5 km-løypa

Junior og Senior damer: 5 km Disse 4 klassene går 2 runder av 2,5 km løypa.

Junior og Senior menn: 10 km Disse 4 klassene går 4 runder av 2,5 km løypa

Startliste Hovdenrennet 2021

Om noen ikke står på startlisten eller at en står oppført i feil klasse må dere ta kontakt med rennleder. 

Alle som meldte seg på årest Hovdenrenn tidligere enn onsdag 8.desember klokken 14:00 må bruke en lånebrikke. Denne brikken er festet på startnummeret ditt og det er VIKTIG at dere bruker denne brikken. Det var en feil i påmeldingsystemet før onsdag klokka 14:00. Dere skal selvsagt ikke betale noe får denne lånebrikken.

 

Det vil også være barneskirenn for dem under 8 år. Disse melder seg på direkte på rennkontoret på selve renn dagen.

På årets Hovdenrenn er det elektronisk tidtaking. Dermed må dere ta med egen brikke. Hvert år på de første rennene opplever man at brikken som en har ikke virker pga batteri osv er utgått. Her er informasjon fra Emit som leverer personlig brikke, trykk her for informsajon.

 

Flour regler. (Nye regler for alle over 17 år)

Det er kommet nye regler angående bruk av Flour for personer som er 17 år og eldre. Det er lite informasjon og finne om disse reglene. Produsentene har kun lov til å lage lovlig produkter fra høsten 2021. Så har en kjøpt nye produkter er nok dette godkjent. Skal en bruke flourglieder som er produsert for noen år tilbake i tid, kan dette produktet være ulovlig.

I årets sesonginformasjon står følgende angående flourforbud."Fluor-regler: I henhold til FIS sitt vedtak, har Skistyret vedtatt følgende: • Norges Skiforbund opprettholder totalforbudet mot fluorholdige glidprodukter i alle konkurranser, i alle grener for klasser t.o.m. 16 år • • EU/EØS har forbudt produksjon, salg og bruk av produkter som inneholder C8/PFOA. Disse produktene vil som en følge av dette forbudet, være forbudt i alle konkurranser for alle aldersklasse"

Om en tenker å bruke produkter som produsenter ikke lenger selger er disse produktene mest sansynlige ikke lovlige utfra NSF og EU/EØS sitt nye regelverk.

Skilisens:                    

Det er klubbens ansvar at skilisensen for utøvere fra 13 år og eldre er betalt. Evt. kan engangslisens tegnes på renn-dagen: Kr. 60 for 13 t.o.m 25 år, Kr. 150 for 26 år og eldre

Det vil ikke være mulighet for å bruke garderober i klubbhuset på stadion. Klubbhuset vil kun bli brukt til toalett besøk eller henting av start nummer.

Brikke kan også evt. Leies ved start. 50 kr,-

Premiering er i I henhold til NSF sitt regelverk.

Rennleder: er Truls Pedersen han har e-post adressen,  truls.pedersen@bykle.kommune.no. Hans tlf nummer er  90781306

 

 

Niklas Pålsson og Storm Pedersen Haugnes er to løpere fra Hovden Sportsklubb som vi håper kan hevde seg i sine klasser på årets Hovdenrenn:)

Niklas Pålsson og Storm Pedersen Haugnes er Hovden Sportsklubb sine lokale håp til Hovdenrennet 2021. Begge to vil prestere veldig godt i sine årsklasser på rennet. Flott for Hovden Sportsklubb og ha lokale løpere til stert på rennet.