Lørdag 12.desember ble årets Hovdenrenn arrangert. Kun løpere fra Agder og Rogaland pluss utøvere som går på skigymnas i kretsen kunne delta. Derfor fikk allle våre elver stille til start. Sist renn som ble arrangert var tidlig i mars, derfor morro å få stille til start på hjemmebane på Hovden.

Forholdene på årets renn var gode og de gikk en 3 km runde. Rennet var i fristil. En del restriksjoner rundt arrangement og Korona regler, men deltakere og forelder/trenere viste god forståelse for smittevern.

På løpet var det Tuva Lislevand som var den raskeste damen. Tuva ble nr 1 i 19/20 års klassen og var 33 sekund forran Gunnhild Kvålseth. Den 3 raskeste tiden var det Hanne Sløgedal som hadde, hun var totalt 37 sekund bak Tuva. Alle disse 3 jentene er Hovden Skigymnas utøvere. På herre siden var det senior og tidligere elev Gauta Kvåle som var raskest mann, nr 2 i senior klassen var Atron Åkre Rysstad. Den 3 raskeste var 3 klassingen Johannes Lønnestad Flåten. Johannes var 1,20 bak Gaute og 10 sekund bak tidligere elev Aron. 3 klassingen Bård Olav Medhus og 2 klassingen Mathias Holbekk hadde 6 og 7 beste tid denne dagen.

Mange andre utøvere som presterte godt. Tobias Årekoll gikk et godt løp i 17 års klassen og ble nr 1 forran trenersønnen Niklas Pålson. I damer 17 år var det mange HSG elever i toppen og øverst sto Hedda Oppedahl Viga.

Resultater fra løpet

HSG elevene har nå kun 1 uke igjen på skolen også er det juleferie. Litt ymse med renn fremover, men noen renn er der og se frem til.

HSG ønsker alle en God Jul:)