Vi gikk løs på sesongens 5 samling som ble arrangert på Hovden. Vi hadde også et innlagt rulleskirenn på denne samlingen.

Samlingen var godt gjennomført og nok en gang hadde vi veldig flott vær. På morgningen var det noen minusgrader, men på ettermiddagen var det 10-13 pluss grader😊 En del av vitsen med denne samlingen er at HSG-U gjengen skal få se hvordan det er og være elev ved Hovden Skigymnas. Men våre elever fikk også mange gode økter samt at vi fikk nyttet en elevfridag på fredag til å bruke til trening. Også bra for HSG-U gjengen at de kunne bruke denne fredagen til samling siden også mange her hadde fri fra skolen.

Rulleskirenn

Lørdag 17.oktober arrangerte skigymnaset sammen med Hovden Sportsklubb et rulleskirenn. Totalt var det 50 av de som var på samlingen som deltok på rennet. Men vi syns det er bra at det totalt var 120 stk som var påmeldt på rennet. Flott at vi kan bruke rulleskiløypen vår til og arrangere rulleskirenn og våre elever har hatt lenge mellom sine konkurranser så artig og se elevene våre med start nr på brystet. Rennet kan også sees på instagram siden vi sendte direkte på hsglangrenn kontoen vår

Resultater rulleskirenn

Søndagen var avslutningsdag med en flott 3 timers løpetur til en turisthytte som heter Tjønnbrotsbu.

Ny samling allerede neste uke:)