Er du glad i å kjøre snowboard eller ski? Har du en drøm om å kombinere videregående med snowboard eller freeski satsing? Lurer du på hvordan det er å være utøver ved Hovden Skigymnas? Bli med oss på åpen samling da vel! 

- Åpen Samling 2021 - 

Åpen samling avholdes 15-16 mars.

Vi åpner dørene på avdelingen snowboard og freeski for alle ski og brettkjørere født i 2005. Gjennom åpen samling ønsker vi å gi deg et innblikk i hvordan det er å være utøver ved Hovden Skigymnas. Vi presiserer her at åpen samling ikke er en opptaksprøve, men en mulighet til å bli kjent med oss på. Enten du har en drøm om å gå på HSG eller bare vil finne ut hvordan det er å gå på skigymnas, håper vi du vil komme å kjøre snowboard og ski med oss. Dato for samlingen kommer fortløpende.

Gjennom samlingen kommer vi til å benytte oss av treningsfasilitetene våre her på Hovden, som Hovden Alpinsenter, backyarden vår, turntrampoline med mer. Dere vil også få se skolen og møte utøverne som går her. 

Påmelding:

Send mail til bjornjo@hovdenskigymnas.no med følgene info: 

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Mail
  • Mobil
  • Navn på foresatte
  • Mobil til foresatte
  • Mail til foresatte

 

Overnatting og ankomst:
Vi anbefaler ankomst søndag 14.februar.
Vi kan være behjelpelig med transport fra busstasjon på Hovden til ditt overnattingssted på Hovden.
Vi er behjelpelige med gode priser på overnatting på Hovdehytta. På grunn av smittesituasjonen må alle bo i egen hytte/leilighet alene eller med personer fra samme husstand.
I etterkant av påmelding vil dere motta program for samling samt mer info i forhold til transportmuligheter til og fra Hovden. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Inntak-samling 2021 

Går du i 10.klasse eller ønsker og starte hos oss i 2 eller 3 vgs, er du hjertelig velkommen til å søke.

For å bli tatt ut til inntak, må du først søke på vårt elektroniske søknadsskjema innen fristen 1. mars. Dette finner du under knappen "SØK NÅ!" øverst. To dager etter søknadsfristen vil du få beskjed om du er tatt inn til inntak eller ikke.

Inntak-samlingen holdes på Hovden. Inntaksamlingen blir fra 10.-11. mars.