Kommende sesong ønsker Hovden Skigymnas avdeling Snowboard og Freeski, å starte opp med et rekrutteringsprosjekt for utøvere født i 2004 og 2003. Prosjektet ønsker å samle 16 utøvere på ski og brett, jenter og gutter. Vi ønsker å ha med motiverte og engasjerte ski og brettkjørere, som ønsker å utvikle seg som utøvere. Prosjektet vil totalt bestå av fire samlinger hvor fokuset vil være på alt fra sosiale aktiviteter, barmarkstrening til shred og moro på ski og brett.

Målet med prosjektet er å bygge opp en gruppen med godt samhold og et bra miljø for å legge tilrette for utvikling, mestring og ski og snowboardglede på individuelt nivå.

Prosjektplan:
 

Periode 

Hva

Hvor

Lengde

September 2018

Bli kjent - samling

Hovden

3 dager

November 2018

Ski og snowboard samling 

Hovden/Vierli 

3 dager

Januar 2019

Ski og snowboard samling 

Hovden/Vierli 

3 dager

Juni 2019

Ski og snowboard samling

Folgefonna 

5 dager

Alle samlinger holdes over helg. Dato på vintersamlingene vil bli satt i løp av høsten, når vi haroversikt og konkurranseplanen til Snowboard og Freeski for kommende sesong - da vi ikke ønsker at samlingene og konkurranser kræsjer. 

Kostnader:

Det stilles krav til en egenandel ved deltagelse på prosjektet. Egenandelen vil være med å dekke utgifter på de fire samlingene (overnatting, mat, heiskort og trener). 
Egenandel: 6900 kr.

Hvem og hvordan bli med på prosjektet?

Prosjektet er tenkt for jenter og gutter i aldersgruppe 2004 - 2003. Det stilles ingen fysiske krav, med du må ha en interesse for snowboard eller freeski og et ønske om utvikling.
For å få muligheten til å delta på prosjektet ønsker vi at du fyller ut dette skjema, og sender det på mail til annejorunn@hovdenskigymnas.no innen 15. Juni.
Innen 1.August vil det være klart hvem som er med på prosjektet og videre info om første samling vil bli formidlet.