Velkommen til et nytt år med HSG-U.

Etter to års suksess med prosjektet HSG-U åpner vi nå for å kunne søke om plass for å delta på år 3 av prosjektet. Avdeling Snowboard & Freeski ønsker utøvere født i 2006 og 2007 velkommen til å søke på vårt samlingsbaserte program. Prosjektet ønsker å samle opptil 30 utøvere på brett og ski, både jenter og gutter fra hele landet. Vi ønsker å ha med motiverte og engasjerte ski og brettkjørere som ønsker å utvikle seg som utøvere. Prosjektet vil totalt bestå av to til tre samlinger hvor fokuset vil være på alt fra sosiale aktiviteter, barmarkstrening til shred og moro brett og ski. 

Målet med prosjektet er å bygge opp ei gruppe med godt samhold og skape et bra miljø for å legge til rette for utvikling, mestring og snowboard- og skiglede på individuelt nivå. 

Prosjektplan:
 

  • November/Desember 2021. Bli kjent samling, ski og snowboard samling. Hovden/Vierli. 3.dager. 

  • Februar/mars 2022. Ski og snowboardsamling. Hovden/Vierli. 3.dager. (med forbehold)

  • Juni 2022. Ski og snowobardsamling. Folgefonna. 5.dager.

Alle samlinger holdes over helg. Dato på vintersamlingene vil bli satt i løp av høsten, når vi har oversikt over konkurranseplanen til Snowboard og Freeski for kommende sesong - da vi ikke ønsker at samlingene og konkurranser skal kollidere.

Kostnader:

På grunn av en uforutsigbar og uoversiktlig Covid-19 situasjon utøver sommeren og høsten så fjerner vi egenandelen. Kostnader knyttet til hver samling vil betales direkte av hver deltager.
 

Hvem og hvordan bli med på prosjektet?

Prosjektet er tenkt for jenter og gutter i aldersgruppe 2006 - 2007. Det stilles ingen fysiske krav, med du må ha en interesse for snowboard eller freeski og et ønske om utvikling.
For å få muligheten til å delta på prosjektet ønsker vi at du fyller ut dette skjema, og sender det på mail til bjornjo@hovdenskigymnas.no innen 1.august.
Innen 25. august vil det være klart hvem som er med på prosjektet og videre info om første samling vil bli sendt ut. 

*Alle som er 2006 og har vært med på sesongen 2020/2021 vil få tilbud om deltagelse for kommende år i løp av juni måned.